Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Android 17

Android 17De Androids 17 en 18 zijn de Androids waar Trunks de Z-fighters voor komt waarschuwen in de Trunks Saga. Dit duivelse duo heeft in een toekomstige tijdlijn namelijk de aarde verwoest en de bevolking grotendeels uitgeroeid (ook de Z-fighters). Het originele verhaal achter de Androids 17 en 18 gaat als volgt: Dr. Gero kreeg twee wezen in handen: een tweeling. Hun verleden is onbekend. Tegen hun wil in veranderde Gero de twee in gevechtsmachines door verschillende onderdelen van hun lichaam te vervangen en te verbeteren. Zo raakt hun energie nooit op, is hun Power Level niet waar te nemen en hebben ze beiden een bom in hun lichaam. Dr. Gero wiste ook hun geheugens; van hun verleden is niets bekend. Dit verhaal komt in de dub nooit naar voren, maar eigenlijk zijn Android 17 en 18 dus grotendeels menselijk. Dr. Gero zorgde dat ze een menselijk basis hadden, zodat Cell ze kon absorberen, wat hun belangrijkste doel was. Een interessant gegeven is dat de Androids in de 'gewone' tijdlijn anders zijn dan in de toekomstige tijdlijn. Ze zijn veel sterker. Ook houdt Android 17 er in de toekomstige tijdlijn van om mensen zonder reden te doden, terwijl hij dat in de gewone tijdlijn niet doet.

In de gewone tijdlijn worden Android 17 en 18 door Dr. Gero gewekt wanneer de Z-fighters hem op de hielen zitten en hij geen andere uitweg ziet. Eerder gehoorzaamden ze hem niet goed, dus moest hij ze met een afstandsbediening uitschakelen. Android 17 vernietigt na het ontwaken van hem en zijn zuster dus meteen de afstandsbediening en daarna Dr. Gero. Ook maken Android 17 en 18 Android 16 wakker. Vervolgens gaan Android 17 en 18 met hem op weg om Goku te doden. Onderweg bevecht Android 18 Vegeta en nadat ze hem verslagen heeft verslaat ze samen met Android 17 ook Trunks, Piccolo, Tien en Yamcha, puur om de reden dat ze hen aanvielen. Enige tijd later zijn Android 17 en 18 op Kame Island beland, op zoek naar Goku. Piccolo, inmiddels veel sterker door zijn fusie met Kami, is degene die het tegen hen opneemt. Tijdens zijn gevecht met Android 17 komt Cell tussenbeide en hij absorbeert de Android.

Android 17 wordt na de Cell Games samen met alle andere slachtoffers van Cell teruggewenst met de Dragonballs. Met diezelfde Dragonballs worden ook de bommen uit hem en Android 18 gewenst. Android 17 leeft voortaan vredig in de bossen, we zien hem wanneer hij energie aan Goku afstaat in zijn gevecht tegen Kid Buu. In Dragonball GT wordt hij weer slecht wanneer hij fuseert met Hell 17, een creatie van Dr. Gero en Dr. Myuu om wraak te nemen op Goku) In deze vorm zaait hij dood en verderf en vermoordt hij Krillin. Uiteindelijk wordt hij verslagen door Goku en Android 18, wat het einde betekent van Android 17.

Wanneer Trunks na de Cell Games terugkeert naar zijn eigen tijdlijn vermoordt hij daar zonder al te veel moeite Android 17 en 18, zodat ook daar de vrede wederkeert.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?