Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Dr. Gero / Android 20

Dr. Gero / Android 20Het verhaal van Dr. Gero begint wanneer hij werkzaam is als wetenschapper bij het Red Ribbon Army. Hij vindt een groot deel van de technologie van het bedrijf uit. Dan wordt het Red Ribbon Army op een dag verwoest door één enkel jongetje: Goku!

Vanaf dat moment wil Gero wraak nemen op Goku. Hij bestudeert Goku en andere grote krijgers zoals Vegeta, Piccolo en Frieza goed met een apparaatje dat eruit ziet als een vlieg. Hij berekent hun kracht door met de gegevens die hij heeft. Ook verzamelt hij hun cellen om het perfecte wezen te creëren: Cell. Ook gaat hij verder met de serie Androids waar hij al lang aan werkt (alleen Android 8, 13, 14 en 15 waren een succes). Android 16 is de eerste, maar die werkt niet goed, dus laat hij hem uitgeschakeld staan. Hij past een tweeling enigszins aan en hij wist hun geheugen, dat worden de Androids 17 en 18. Het doel van deze twee Androids is dat ze geabsorbeerd worden door Cell, zodat hij zijn perfecte vorm kan bereiken. Omdat Dr. Gero bang is dat hij snel zal sterven bouwt hij een Android lichaam (een energie absorberend type) dat precies lijkt op zijn huidige lichaam. Ook bouwt hij Android 19, om zijn hersenen in het Android lichaam te laten stoppen. Zo ontstaat Android 20.

Op een dag, 10 mei, vallen Android 19 en 20 een stad, South City, aan. Tot hun grote verrassing staan Goku en de andere Z-fighters al klaar daar (zij zijn immers gewaarschuwd door Future Trunks). De Androids gaan met Goku en de andere Z-fighters naar een afgelegen plek. Daar nemen Android 19 en Goku het tegen elkaar op. Dr. Gero ziet daar ook dat hij een fout heeft gemaakt; bij zijn berekeningen hield hij er geen rekening mee dat Goku een Super Saiyan zou worden. Gelukkig voor hem krijgt Goku tijdens het gevecht last van zijn hartvirus en alles lijkt goed te gaan. Wanneer Android 19 Goku's energie aan het aftappen is valt plotseling Vegeta het gevecht binnen. Hij wordt ook Super Saiyan en vermoordt Android 19 moeiteloos. Android 20 besluit te vluchten voor de Saiyan prins en de Z-fighters één voor één hun energie af te nemen. Het lukt hem bij Piccolo wat af te nemen, maar deze neemt wraak door hem in een gevecht te verslaan. Nu besluit Dr. Gero terug te keren naar zijn lab, zeker wanneer Trunks ook arriveert. Hij is gedwongen om Android 17 en 18 te wekken. Hij wil dit liever niet omdat ze hem in het verleden niet gehoorzaamden en hij ze moest uitschakelen met een afstandsbediening. Zodra hij het duo wakker maakt vernietigt Android 17 zijn maker, omdat hij bang is om weer uitgeschakeld te worden.

Android 20 komt na zijn dood uiteraard in de hel terecht. Hier verblijft hij totdat Dr. Myuu daar ook arriveert tijdens Dragonball GT. Samen bouwen ze Hell Fighter 17, die er samen met de gewone Android 17 op aarde voor zorgt dat de hel open gaat. Op aarde fuseren Hell Fighter 17 en Android 17 tot Super Android 17. Niet lang nadat dit gebeurd is verraadt Dr. Myuu Dr. Gero en beveelt hij Super Android 17 om het genie weer te vermoorden...

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?