Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Emperor Pilaf

Emperor PilafPilaf droomt ervan om de wereld over te nemen. Samen met zijn handlangers Shyuu en Mai is hij in Dragonball dan ook op zoek naar de Dragon Balls. Ondertussen zoeken Goku en zijn vrienden de Dragon Balls ook. Ze worden gevangen genomen door Pilaf en opgesloten in zijn basis. Maar wanneer Pilaf eindelijk zijn wens wil doen ontsnappen zijn gevangenen en wenst Oolong snel een slipje. De Dragon Balls verdwijnen en Pilaf is nog steeds geen wereldheerser.

Al snel bedenkt Pilaf een nieuwe plan; hij zal Piccolo Devil bevrijden uit de rijstkoker waar hij ooit in is opgesloten. Hij gaat er vanuit dat de sterke krijger hem zo dankbaar zal zijn dat hij hem helpt bij de zoektocht naar de Dragon Balls en zijn vijanden verslaat. In de praktijk blijkt het toch anders te werken; Piccolo Devil laat Pilaf en zijn handlangers voor hem werken en wenst zichzelf weer jong met de Dragon Balls. Na de dood van Piccolo Devil zien we Pilaf niet meer terug tot het begin van Dragonball GT.

Pilaf, Shyuu en Mai hebben op de één of andere manier de Black Star Dragon Balls gevonden op Kami's Lookout. Net wanneer Pilaf de wereldmacht wil wensen komt Goku aangelopen. Pilaf zegt dat hij liever had gehad dat Goku nog een kind was, dan was hij zwakker geweest. Shenron hoort dit en laat Goku weer een kind worden. De Dragon Balls verspreiden zich en Pilafs plan is weer mislukt. Hierna zien we hem en zijn handlangers nooit meer terug.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?