Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

Garlic Jr.

Garlic Jr.Garlic Jr. is een klein jongetje, die zowel slecht als intelligent is. Hij ziet eruit als een blauwe dwerg met grote puntige oren, maar hij is een slecht wezen met uitgekiende mentale krachten en duivelse plannen om het universum te veroveren. Hij kan zichzelf transformeren in een grote, kolossale tyran.

Vele jaren geleden waren Garlic en Kami in de race om de nieuwe beschermer van de aarde te worden. De vorige wachter koos Kami, omdat hij voelde dat Garlic te veel kwaad in zijn hart had. Hij had gelijk, Garlic deed daarna veel slechts, en hij werd uiteindelijk opgesloten in de Dead Zone, een soort gevangenis.

In DBZ Movie 1, zo'n drie eeuwen later, verschijnt Garlics zoon Garlic Jr. ten tonele. Met zijn helpers verzamelt hij de Dragonballs en hiermee verkrijgt hij onsterfelijkheid. Hij wil zijn vaders opsluiting wreken door de aarde te vernietigen, maar wordt tegengewerkt door de Z-fighters. Als hij ze in de Dead Zone op wil sluiten, gebruikt een erg jonge Gohan zijn krachten om hem er zelf in op te sluiten.

Ongeveer vijf jaar later nadert de Macchio Star de aarde. De kracht van de ster is groot genoeg om Garlic Jr. los te doen breken uit de Dead Zone, aangezien hij zijn kracht uit de Macchio Star put. Dit keer probeert hij samen met zijn helpers de Spice Boys (Spice, Vinegar, Salt en Mustard) de hele wereld in demonen te veranderen. De Z-fighters bevechten hem weer en uiteindelijk vernietigt Gohan de Macchio Star. Ook sluit hij Garlic Jr. weer op in de Dead Zone, waar hij door zijn onsterfelijkheid eeuwig opgesloten zal zitten.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?